Vanaf 2 juni weer deels fysieke lessen op school!

Datum : 29-05-2020

Vanaf 2 juni kunnen er weer fysieke lessen op school plaatsvinden. Vanuit de overheid en de VO-raad zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen hebben o.a. geleid tot afspraken over hoe wij op het Lely Lyceum de veiligheid van collega’s en leerlingen zo goed mogelijk waarborgen. We vragen uitdrukkelijk om de afspraken zoals beschreven in de bijlage door te nemen en natuurlijk na te leven.

Omdat er vanuit de overheid veel voorwaarden aan deze herstart van het onderwijs op school gesteld zijn, is het voor scholen een hele klus om te komen tot een zo optimaal mogelijke opzet. Op basis van onderstaande uitgangspunten die wij vorige week al hebben aangegeven, is er een rooster gemaakt dat 2 juni ingaat. Leerlingen en ouders zijn hierover per mail geïnformeerd.

We wensen alle leerlingen veel succes de komende periode met de afronding van dit schooljaar!