Login

Inspirerende beroepenmarkt en studievoorlichting door oud-leerlingen

Datum : 27-02-2019

Gisteren hebben oud-leerlingen van het Lely Lyceum en SGR gastlessen gegeven aan onze derde en vierde klassers. Met hun prachtige persoonlijke verhalen hebben zij op inspirerende wijze verteld over hun studiekeuze en/of huidige beroep. Het was een heel leuk weerzien met oud-bekenden! Iedereen luisterde geboeid naar de ervaringen van onze oud-leerlingen, zoals Hazrat Taniwal (Geneeskunde), Remond Dayala (advocaat), Myrisk Asiamah (specialist ondernemerschap) en Ahmed Aly (piloot). En natuurlijk nog heel veel anderen!

Boodschap van de dag: met doorzettingsvermogen kun je alles bereiken, en onze school heeft hen mede als mens gevormd tot wat zij nu zijn. Voor onze medewerkers was het hartverwarmend om alle positieve herinneringen van de oud-leerlingen te horen!

Bij de beroepenmarkt waren ook een aantal oud-medewerkers van SGR en het Lely Lyceum aanwezig. Een soort mini-reünie dus. Heel bijzonder hoe betrokken men met onze school blijft, ook al werken sommigen inmiddels al een tijd niet meer hier. De komende jaren willen wij onze band met oud-leerlingen en oud-medewerkers verder versterken. Was u niet in de gelegenheid om gisteren te komen, of had de uitnodiging u niet bereikt: neem dan vooral even contact op met de Administratie van onze school. We zien u dan graag op de volgende bijeenkomst!

Ir. Lely Lyceum

Contact

Ir. Lely Lyceum
Ravenswaaipad 3
1106 AW Amsterdam
Tel: 020 56 33 050
E-mail: info@lelylyceum.nl