Succesvolle start Lely Masterclass Latijn

Datum : 19-10-2018

Op 18 oktober is een groep van 24 leerlingen uit groep 8 gestart met de Masterclass Latijn. Deze Masterclass is een prima kennismaking met het Gymnasiumonderwijs op het Ir. Lely Lyceum. Wij dagen leerlingen met de Masterclasses uit op een hoog niveau en laten leerlingen ervaren dat leren leuk is! In de eerste bijeenkomst hebben de leerlingen diverse ´bekende´ en onbekende Latijnse woorden leren uitspreken. In de tweede les gaan de leerlingen zinnen oefenen die te maken hebben met familie. Daarna zal de Romeinse cultuur aan bod komen. Na afloop van de 4e bijeenkomst zal er een feestelijke afsluiting zijn waar leerlingen samen met onze docent dhr. Bigiman aan de ouders presenteen wat zij geleerd hebben. Leerlingen krijgen dan het officiële Lely Masterclass certificaat. In november starten de Lely Masterclass Mavo en in december de Masterclass havo/vwo.

Lely Lyceum: sterk in toekomst!