Darryl (1A) schittert als spreker op bijeenkomst met de Prinses, Staatssecretaris en baas Vodafone

Datum : 11-03-2019

Darryl Amankwah uit klas 1A van het Lely Lyceum schitterde vandaag als spreker op de Nationale Werkconferentie 'Digitaal Samenwerken' op het Mediapark in Hilversum. Samen met Prinses Laurentien, Staatssecretaris voor Binnenlandse Zaken Raymond Knops en de CEO's (bazen en bazinnen) van een aantal grote bedrijven zoals Vodofone-Ziggo, ING Bank, Samsung en Xerox opende Darryl deze bijzondere bijeenkomst.

Bedrijfsleven en overheidsinstellingen waren vandaag samengekomen om over het onderwerp digitaal samenwerken mooie ideeën te bedenken. Jongeren kunnen én mogen op zo'n bijeenkomst natuurlijk niet ontbreken! Daarom waren er bekende vloggers uitgenodigd, maar ook studenten en leerlingen.

Het Lely Lyceum dacht als vertegenwoordiger van het voortgezet onderwijs mee welke rol school in het digitaal samenleven speelt of kan/wil spelen. Namens onze school waren naast Darryl ook de heer Rijlaarsdam (rector-bestuurder) en mevrouw Scheltema (coördinator havo/vwo/tto en docent lichamelijke opvoeding) aanwezig.

Fantastisch gedaan, Darryl!