Interview met leerlingen en docent in Bijlmer&Meer Magazine

Datum : 05-03-2019

Maandelijks valt de krant Bijlmer&Meer door alle brievenbussen in Amsterdam-Zuidoost. Een nieuwskrant voor en over de bewoners, over wat er gebeurt in de buurt én in de rest van de wereld, maar dan helemaal afgestemd op Zuidoost.

Deze maand zijn de leerlingen Chaznica  en Mawadda uit 5 havo en meneer  Dahlberg, docent natuurkunde en al 25 jaar verbonden aan onze school, geïnterviewd. Lees hier het artikel.

Dat op onze school bijzondere leerlingen zitten (en hebben gezeten), blijkt maar weer, want geheel toevallig staan judoka Jason Wong uit klas 4M en musicus Orville Breeveld, oud-leerling, ook in deze editie van Bijlmer & Meer!

Via deze link is de hele krant te lezen, op bladzijde 7 staat het artikel over het Ir. Lely Lyceum (naast het interview met de leerlingen en de docent, ook een interview met de rector-bestuurder).
De krant in pdf bekijken is ook mogelijk, klik hier.