Technologie & Design

We zijn een officieel erkende WON (wetenschapsoriëntatie) school en wij geven al geruime tijd het vak 'Onderzoeksvaardigheden' in klas 1. Onze school is al lange tijd partner van het Masterplan Techniek. Door onze positieve ervaringen met dit type onderwijs, dat meer gericht is op het maken van opdrachten, het leren plannen, onderzoeken en ontwerpen, gaan we dit verder uitbreiden.

Bekijk hierover 2 filmpjes over de positieve ervaringen van leerlingen en docenten:

Met ingang van schooljaar 2019-2020 bieden wij daarom voor onze nieuwe leerlingen het vak 'Onderzoek en ontwerpen' (havo en vwo) en Bèta Design (mavo) aan. Je gaat dan aan de slag met vraagstukken van échte opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of wetenschap.

Technologie & Design biedt je alle ruimte voor jouw creativiteit!

• Keuze voor Bèta georiënteerd onderzoek en ontwerpen (atheneum en havo)
  • Wetenschapsoriëntatie (atheneum)
  • Ben je creatief en heb je interesse in technologische problemen? Wil je graag samenwerken en durf je je eigen ontwerp te presenteren? Kies dan voor Bèta Design MAVO.
  • Onderzoeksvaardigheden als apart vak in de brugklas