Instagram feed
🚨 🚨 Vacature alert op het Ir. Lely Lyceum 🚨 🚨 Wie komt er solliciteren op de leukste en snelst groeiende school van Amsterdam? Graag even delen of vragen binnen jouw netwerk. @meesterbaan @amsterdam.zuidoost #vacature #onderwijs #meesterbaan #amsterdam #zuidoost
Maatwerk op het Ir. Lely Lyceum is van start gegaan!

Ir. Lely Lyceum in het kort

Het Ir. Lely Lyceum is een school waar kwaliteit en sfeer voorop staan. Een school die een sterke basis biedt voor verdere studie en ontwikkeling. Maar ook een school die rekening houdt met wat leerlingen willen en kunnen en persoonlijke aandacht geeft. Een school waar we positief met elkaar omgaan, duidelijk zijn in wat we van elkaar verwachten en waar we ons richten op samenwerking.

Reserveer nu een persoonlijke rondleiding op school via ons online reserveringssysteem:

 

Wat maakt onze school anders dan andere scholen?
Bekijk hier onze sterke punten!

Amsterdam-Zuidoost, the place to be

We leven in een dynamische tijd, Amsterdam is volop in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor Amsterdam-Zuidoost. Het stadsdeel is booming en bruist van energie. Een bloeiend bedrijfsleven, wetenschap, kunst, media, design, gezondheidszorg… allemaal op steenworp afstand van de school. We hebben nauwe contacten met bedrijven en instellingen in Zuidoost en willen die de komende jaren verder verdiepen en uitbreiden.

Nieuws

woensdag 17|11|2021
Jongerenorganisatie TeamAlert
Jongerenorganisatie TeamAlert komt op 17 november langs om leerlingen bewust te maken van de risico’s die zij lopen in het verkeer.
dinsdag 09|11|2021
Informatieavond Groep 7/8
Wilt u meer weten over de middelbare school en het onderwijsaanbod?
vrijdag 15|10|2021
Vacatures voor docenten en staf
Dit najaar hebben wij weer een aantal interessante vacatures, bekijk ze hier!