Login

Voorlichting / Open dagen

 Nieuwsgierig naar wat het Ir. Lely Lyceum te bieden heeft?

Open dagen
Gedurende het schooljaar zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken met onze leerlingen, docenten en andere medewerkers. Natuurlijk kun je dan ook het schoolgebouw, zoals de lokalen, het Informatie & Studie Centrum en de aula, van binnen bekijken. We zijn trots op ons ruime, lichte en schone schoolgebouw. Kom kijken en ervaar het zelf!

Dit schooljaar is de Open Avond op donderdag 16 januari 2020 van 19.00 - 21.00 uur, en de Open Dag op zaterdag 18 januari 2020 van 10.30 -13.30 uur.

Ieder schooljaar merken wij dat er veel behoefte is aan algemene informatie over de middelbare school en de overstap van de basisschool naar de brugklas. Wij organiseren daarom op woensdag 13 november 2019 (19.00 uur) een speciale informatiebijeenkomst voor ouders van groep 7/8 leerlingen over dit onderwerp. Deze avond is dus geen specifieke voorlichting over onze school, maar meer over hoe het voortgezet onderwijs georganiseerd is (welke niveaus zijn er, welke onderwijsconcepten bestaan er, etc.).

Bekijk hier onze informatiebrochure.

Wil je al eerder een keer kennismaken? Dat kan altijd!  We maken graag een afspraak met jou en je ouder/verzorger voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de school! Voor een kennismaking kunt u een mail sturen naar G.Trouerbach@lelylyceum.nl o.v.v. kennismaking Ir. Lely Lyceum.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  


 

 

 

Ir. Lely Lyceum

Contact

Ir. Lely Lyceum
Ravenswaaipad 3
1106 AW Amsterdam
Tel: 020 56 33 050
E-mail: info@lelylyceum.nl