Voorlichting / Open dagen

Nieuwsgierig naar wat het Ir. Lely Lyceum te bieden heeft?

Open dagen
Gedurende het schooljaar zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken met onze leerlingen, docenten en andere medewerkers. Natuurlijk kun je dan ook het schoolgebouw, zoals de lokalen, het Informatie & Studie Centrum en de aula, van binnen bekijken. We zijn trots op ons ruime, lichte en schone schoolgebouw. Kom kijken en ervaar het zelf!

Dit schooljaar is de Open Avond op donderdag 14 januari 2021 van 19.00 - 21.00 uur, en de Open Dag op zaterdag 16 januari 2021 van 10.30 -14.30 uur.

Op donderdag 12 november 2021 is er van 19.00-20.00 uur een speciale informatie-avond voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8. In verband met de corona situatie zal deze avond (ook) online toegankelijk zijn. Meer informatie volgt.

Bekijk hier onze informatiebrochure.

Wil je al eerder een keer kennismaken? Dat kan altijd!  We maken graag een afspraak met jou en je ouder/verzorger voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de school. Voor een kennismaking kunt u een mail sturen naar lla@lelylyceum.nl o.v.v. kennismaking Ir. Lely Lyceum.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.