Voorlichting / Open dagen

Nieuwsgierig naar wat het Ir. Lely Lyceum te bieden heeft?

Persoonlijke rondleiding door de school?

Stuur een mail naar LLA@LELYLYCEUM.NL voor het maken van een afspraak.
Of bel ons op 020 - 56 33 050. See you soon!

Nieuwe datum Digitale Open Avond: dinsdag 2 februari, van 19.00 - 20.15 uur.

De Zoom-link wordt binnenkort op deze website vermeld.

Helaas gaan wegens de verlengde lockdown de Groep 8 introductiemiddag en de Open Dag niet door. Onze digitale Open Avond is verschoven naar 2 februari 19.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding op school, mail naar lla@lelylyceum.nl voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

De aanmeldingen vinden in geheel Amsterdam plaats van 8 maart t/m 19 maart 2021. Dit zijn de twee weken na de voorjaarsvakantie. Informatie over de aanmeldingsprocedure volgt nog.

Onze leerlingen over het Ir. Lely Lyceum:

Informatiefilmpje over algemeen profiel van de school, onderwijsresultaten en leerlingbegeleiding:

Korte toelichting op ons onderwijsaanbod: Technasium - Internationalisering & Tweetalig Onderwijs (TTO) - Gymnasium:

Informatiefilmpje over het aanbod buiten de reguliere lessen, Sport en Empowerment: