Voorlichting / Open dagen

Nieuwsgierig naar wat het Ir. Lely Lyceum te bieden heeft?

Open dagen
Gedurende het schooljaar zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken met onze leerlingen, docenten en andere medewerkers. Natuurlijk kun je dan ook het schoolgebouw, zoals de lokalen, het Informatie & Studie Centrum en de aula, van binnen bekijken. We zijn trots op ons ruime, lichte en schone schoolgebouw. Kom kijken en ervaar het zelf!

Bekijk hier onze informatiebrochure.

Op dinsdag 15 januari 2019 is er een introductiedag voor Groep 8 leerlingen.

Op zaterdag 19 januari 2019 is onze Open Dag.

Op dinsdag 5 februari 2019 is onze Open Avond.

Rondleiding door de school

Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten de Open Dag en Open Avond kennis te maken met onze school. We maken dan graag een afspraak met jou en je ouder/verzorger voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de school!

Voor een kennismaking kunt u een mail sturen naar G.Trouerbach@lelylyceum.nl o.v.v. kennismaking Ir. Lely Lyceum.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.