Masterclass

Masterclass Latijn, tweetalig onderwijs en onderzoek & ontwerpen

Sinds 10 jaar verzorgt het Ir. Lely Lyceum Masterclasses voor groep-8-leerlingen van basisscholen uit Zuidoost e.o. Met de Masterclasses willen we leerlingen uit groep 8 extra uitdagen en alvast kennis laten maken met het voortgezet onderwijs. Met een Masterclass van het Lely Lyceum word je slimmer!   Dit schooljaar zijn er maar liefst 3 verschillende Masterclasses, nl.

• een Masterclass Latijn voor leerlingen met een verwacht vwo advies

• een Masterclass tweetalig onderwijs voor leerlingen die een mavo, havo of vwo advies verwachten

• een Masterclass onderzoek & ontwerpen (Technasium) voor leerlingen die een mavo, havo of vwo advies verwachten

De Masterclass Latijn start al op maandag 30 september en zal wekelijks plaatsvinden van 15.15 – 16.15 uur. De Masterclass tweetalig onderwijs en de Masterclass onderzoek & ontwerpen zullen plaatsvinden op de woensdagmiddag van 15.15 – 16.15 uur (data staan hieronder vermeld). Leerlingen die meedoen aan de Masterclasses krijgen na afloop het officiële Lely Masterclass certificaat.

Masterclass Latijn (maandag 30 september en 7, 14 en 28 oktober 2019 )

Gedurende 4 weken volg je een introductiecursus Latijn. Denk je dat je een VWO advies gaat krijgen en wil jij naar het gymnasium gaan? Dat kan op het Ir. Lely Lyceum! In Amsterdam Zuidoost is het Lely Lyceum de enige school die een gymnasium opleiding aanbiedt. Wil je alvast kijken of het vak Latijn wat voor jou is en wil je extra uitgedaagd worden op vwo niveau? Meld je dan aan voor de Lely Masterclass Latijn! Na afloop van de laatste les is er een bijeenkomst met ouders en leerlingen. De leerlingen ontvangen het Lely Masterclass certificaat en laten horen wat zij geleerd hebben.

Masterclass tweetalig onderwijs (woensdag 27 november en 4, 11 en 18 december 2019)

Gedurende 4 weken ga je aan de slag met internationale contacten en leer je extra Engels. De lessen internationalisering vergroten je blik op de wereld. Je wordt uitgedaagd op het hoogste niveau, waardoor je grote stappen vooruit maakt. Verwacht jij dat je straks een mavo, havo of vwo advies krijgt én ben je toe aan een extra uitdaging? Meld je dan aan voor de Masterclass tweetalig onderwijs

Masterclass onderzoek & ontwerpen (woensdag 30 oktober en 6, 13, en 20 november 2019)

Gedurende 4 weken ga je onderzoek doen en ontwerp je een oplossing voor een werkelijke situatie. Je leert vaardigheden die je toekomst sterker maken. Je wordt uitgedaagd op het hoogste niveau, waardoor je grote stappen vooruit maakt. Verwacht jij dat je straks een mavo, havo of vwo advies krijgt én ben je toe aan een extra uitdaging? Meld je dan aan voor de Masterclass onderzoek en ontwerpen (Technasium).

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

Heb je nog vragen, mail dan naar e.baaijens@lelylyceum.nl