Masterclass

Masterclasses Latijn, havo/vwo en mavo op het Lely Lyceum

Sinds 9 jaar verzorgt het Ir. Lely Lyceum Masterclasses voor groep-8-leerlingen van basisscholen uit Zuidoost e.o. Dit schooljaar zijn er maar liefst 3 verschillende Masterclasses, nl.
• een Masterclass Latijn voor leerlingen met een verwacht vwo advies
• een Masterclass havo/vwo voor leerlingen met een verwacht havo of vwo advies
• een Masterclass mavo voor leerlingen met een verwacht vmbo t advies
De Masterclasses vinden plaats op woensdag van 15.15 – 16.15 uur. Leerlingen die meedoen aan de Masterclasses krijgen na afloop het officiële Lely Masterclass certificaat. Dit certificaat levert je, als jij je later dit schooljaar daadwerkelijk aanmeldt op het Ir. Lely Lyceum, een aantal voordelen op.

Masterclass Latijn (10, 17 en 31 oktober, 7 november 2018 )

Gedurende 4 weken volg je een introductiecursus Latijn. Denk je er over om met je vwo advies naar het Gymnasium te gaan? Dat kan op het Ir. Lely Lyceum! In Amsterdam Zuidoost is het Lely Lyceum de enige school die een Gymnasium opleiding aanbiedt. Wil je alvast kijken of het vak Latijn wat voor jou is en wil je extra uitgedaagd worden op vwo niveau? Meld je dan aan voor de Lely Masterclass Latijn!
Na afloop van de laatste les is er een bijeenkomst met ouders en leerlingen. De leerlingen ontvangen het Lely Masterclass certificaat en laten horen wat zij geleerd hebben.

Masterclass Havo en Vwo (12 december 2018 en 9, 16 en 23 januari 2019)

Gedurende 4 weken geven onze docenten lessen op het gebied van internationalisering en wetenschap. De lessen internationalisering staan in het teken van Engels en het vergroten van je blik op de wereld. Bij wetenschap leer je hoe het is om onderzoek te doen en oefen je wetenschappelijke vaardigheden. Je wordt uitgedaagd op het hoogste niveau.
Heb jij eind groep 7 de entreetoets op havo of vwo gescoord én je bent toe aan een extra uitdaging? Meld je dan aan voor de Masterclass havo/vwo.

Masterclass Mavo (7, 14, 21 en 28 november 2018)

Gedurende 4 weken geven onze docenten lessen op het gebied van Engels, internationalisering, onderzoek en mens & maatschappij. Heb jij eind groep 7 de entreetoets op vmbo t gescoord én je bent toe aan een extra uitdaging? Meld je dan aan voor de Masterclass mavo.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Aan de Masterclasses zijn geen kosten verbonden.